סודיום בנזואט CAS#: 532-32-1; ChemWhat קוד: 125227
שמות ומזהים |
שם מוצר | סודיום בנזואט |
שמות נוספים | בנזוטרון (R), בנזואיק חומצה מלח סודיום, FEMA 3025, סודיום בנזואט; PUROX S; NATRII בנזואס; antimol; benzoansodny |
מספר רישום CAS | 532-32-1 |
נוסחה מולקולרית | C7H5NaO2 |
משקל מולקולרי | 144.1 |
EINECS | 208-534-8 |
מספרי רישום אחרים | ; |
עוד מזהים על PubChem | שמות IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, וכו ' |
תכונות כימיות ופיזיקליות |
נקודת המסה | > 300 מעלות צלזיוס (מואר) |
צפיפות | 1,44 גרם / ס"מ3 |
FEMA | 3025 | סודיום בנזואט |
נקודת רתיחה | > 100 ° C |
אחסון | חנות ב RT. |
סוללות | H2O: 1 מ 'ב 20 מעלות צלזיוס, ברור, חסר צבע |
טופס | גבישים, גרגירים, פתיתים או אבקה גבישית |
צֶבַע | לבן |
PH | 7.0-8.5 (25 ℃, 1M ב- H2O) |
מסיסות במים | מָסִיס |
מרק | 14,8582 |
BRN | 3572467 |
יַצִיבוּת: | יציב, אבל עשוי להיות לחות senstive. לא עולה בקנה אחד עם חומרים חמצון חזקה, אלקליות, חומצות מינראליות. |
תמונה 3 מתוך: | WXMKPNITSTVMEF-UHFFFAOYSA-M |
מאפיינים נוספים מ PubChem | טופולוגי שטח פולאר שטח, מיסוי Monoisotopic, וכו ' |
הפניה לכימיה של NIST | סודיום בנזואט (532-32-1) |
מערכת הרישום EPA | חומצה בנזואית, מלח נתרן (532-32-1) |
סכנות בטיחות(קודים וביטויים) |
קודי סיכון | Xi |
R ביטוי | 36/37/38-62-63-68-36 |
ביטוי S | 24 / 25-36-26 |
WGK גרמניה | 1 |
RTECS | DH6650000 |
TSCA | יש |
קוד HS | 29163100 |
נתונים מסוכנים | 532-32-1 (נתוני חומרים מסוכנים) |
יותר בטיחות וסכנות מאת PubChem | אותות, הצהרות GHS סיכונים, קודים הצהרת אזהרות, וכו ' |
ספרות |
ספרות על PubChem | סינתזה הפניות, הפניות מטבוליטים, וכו ' |
פטנטים |
פטנטים על PubChem | פטנטים קשורים של מוצר זה |
תחבורה, אחסון ושימוש |
תחבורה | אין מידע |
אחסון | אין מידע |
נוֹהָג | אין מידע |
מאפיינים ספקטרליים |
אין מידע |
קנה מגיב | |
אין ספק ריאגנט? | שלח פנייה מהירה אל ChemWhat |
רוצה להירשם כאן כספק ריאגנטים? (שירות בתשלום) | לחץ כאן ליצירת קשר ChemWhat |
יצרנים מאושרים | |
רוצים להירשם כיצרן מאושר (דורש אישור)? | אנא הורד ומלא טופס זה ושלח חזרה ל [מוגן בדוא"ל] |
צרו קשר לקבלת עזרה אחרת | |
צור איתנו קשר לקבלת מידע או שירותים אחרים | לחץ כאן ליצירת קשר ChemWhat |