שם מלא רשמי |
Flagellin רקומביננטי, His (rFlagellin,His) |
סקוונס |
|
חומצות אמינו רצף |
MAQVINTNSL SLLTQNNLNK SQSALGTAIE RLSSGLRINS AKDDAAGQAI ANRFTANIKG LTQASRNAND GISIAQTTEG ALNEINNNLQ RVRELAVQSA NSTNSQSDLD SIQAEITQRL NEIDRVSGQT QFNGVKVLAQ DNTLTIQIDVGA KNDQVINTNSL SLLTQNNLQ YAKVTVTGGT GKDGYYEVSV DKTNGEVTLA GGATSPLTGG LPATATEDVK NVQVANADLT EAKAALTAAG VTGTASVVKM SYTDNNGKTI DGGLAVKVGD DYYSATQNKD GSISINTTKY TADDGTSKTA LNKLGGADGADGKATTKA TEVVSIGGEGADGADGKTKA TEVVSIGLAVDH YA TEVSNMSRAQ ILQQAGTSVL AQANQVPQNV LSLLRLEHHH HHH |
שמות נוספים |
|
מספר גישה |
P06179 |
GeneID |
1253480 |
<br>
סיכום |
|
מָקוֹר |
אי קולי. |
משקל מולקולרי |
כ-52.7 kDa, שרשרת פוליפפטיד בודדת ללא גליקוזיל המכילה 503 חומצות אמינו, עם Leu, Glu ו-6 × His בקצה C. |
פעילות ביולוגית |
אין נתונים זמינים |
מראה חיצוני |
אבקה לבנה מסוננת ומסוננת (מיובשת בהקפאה). |
ניסוח |
ליאופיל מתמיסה מרוכזת מסוננת של 0.2 אום ב-PBS, pH 7.4. |
אנדוטוקסין |
פחות מ-1 EU/ug של rFlagellin, His כפי שנקבע בשיטת LAL. |
שחזור |
אנו ממליצים לבצע צנטריפוגה קצרה של בקבוקון זה לפני הפתיחה כדי להביא את התוכן לתחתית. יש להרכיב במים מזוקקים סטריליים או במאגר מימי המכיל 0.1% BSA לריכוז של 0.1-1.0 מ"ג/מ"ל. יש לחלק תמיסות מלאי למנות עבודה ולאחסן ב-20 מעלות צלזיוס <. יש לבצע דילולים נוספים בתמיסות חוסמות מתאימות. |
יציבות ואחסון |
השתמשו במקפיא הפשרה ידנית והימנעו ממחזורי הקפאה-הפשרה חוזרים ונשנים.- 12 חודשים מתאריך הקבלה, -20 עד -70 מעלות צלזיוס כפי שסופק.- חודש אחד, 1 עד 2 מעלות צלזיוס בתנאים סטריליים לאחר ההרכבה.- 8 חודשים, -3 עד -20 מעלות צלזיוס בתנאים סטריליים לאחר בנייה מחדש. |
הפניות |
1. Fedorov OVandKostyukova AS. 1984. FEBS Lett, 171: 145-8.2. Belas RandFlaherty D. 1994. Gene, 148: 33-41.3. Givaudan A, Lanois A, Boemare N. 1996. Gene, 183: 243-53.4. Meindl T, Boller T, Felix G. 2000. Plant Cell, 12: 1783-94.5. Hayashi F, Smith KD, Ozinsky A, et al. 2001. טבע, 410: 1099-103. |
SDS-PAGE |
|
הורד גיליון מידע בטיחותי (SDS). |
לחץ להורדה |
הורדת גיליון נתונים טכני (TDS). |
לחץ להורדה |