2,4-Diaminotoluene CAS#: 95-80-7; ChemWhat קוד: 73021
שמות ומזהים |
שם מוצר | 2,4-Diaminotoluene |
שמות נוספים | 4-methyl-3-benzenediamine, מפתח אזוגון H; Benzofur mt; benzofurmt; brownforfurt; CI בסיס חמצון 20; CI בסיס חמצון 200; CI בסיס חמצון 35 |
מספר רישום CAS | 95-80-7 |
נוסחה מולקולרית | C |
משקל מולקולרי | 122.17 |
EINECS | 202-453-1 |
מספרי רישום אחרים | ; |
שמות IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, וכו ': | שמות IUPA, InChI, InChI Key, Canonical SMILES, וכו ' |
תכונות כימיות ופיזיקליות |
נקודת המסה | 97-99 מעלות צלזיוס (מואר) |
נקודת רתיחה | 283-285 מעלות צלזיוס (מואר) |
צפיפות | 1.26 g / cm3 (20 ℃) |
נקודת רתיחה | 149 ° C |
אחסון | טמפרטורת החדר |
סוללות | 38g / l |
טופס | אבקה, קריסטלים ו / או גושים |
אינדקס צבע | 76035 |
צֶבַע | חום לאפור כהה |
מסיסות במים | 50 גרם / ליטר (25 ºC) |
BRN | 2205839 |
מאפיינים נוספים מ PubChem | טופולוגי שטח פולאר שטח, מיסוי Monoisotopic, וכו ' |
הפניה לכימיה של NIST | 1,3-Benzenediamine, 4-methyl-(95-80-7) |
מערכת הרישום EPA | 1,3-Benzenediamine, 4-methyl-(95-80-7) |
סכנות בטיחות(קודים וביטויים) |
קודי סיכון | T, N |
R ביטוי | 45-21-25-36-43-51/53-68-62-48/22 |
ביטוי S | 53-45-61 |
RIDADR | האו"ם 1709 6.1 / PG 3 |
WGK גרמניה | 3 |
RTECS | XS9625000 |
F | 8-10-23 |
TSCA | יש |
מחלקת אחסון | 6.1 (ב) |
אריזה הקבוצה | ג |
קוד HS | 29215119 |
קוד HS | 29331990 |
נתונים מסוכנים | 95-80-7 (נתוני חומרים מסוכנים) |
יותר בטיחות וסכנות מאת PubChem | אותות, הצהרות GHS סיכונים, קודים הצהרת אזהרות, וכו ' |
ספרות |
ספרות על PubChem | סינתזה הפניות, הפניות מטבוליטים, וכו ' |
פטנטים |
פטנטים על PubChem | פטנטים קשורים של מוצר זה |
תחבורה, אחסון ושימוש |
תחבורה | אין מידע |
אחסון | אין מידע |
נוֹהָג | אין מידע |
מאפיינים ספקטרליים |
אין מידע |
קנה מגיב | |
אין ספק ריאגנט? | שלח פנייה מהירה אל ChemWhat |
רוצה להירשם כאן כספק ריאגנטים? (שירות בתשלום) | לחץ כאן ליצירת קשר ChemWhat |
יצרנים מאושרים | |
רוצים להירשם כיצרן מאושר (דורש אישור)? | אנא הורד ומלא טופס זה ושלח חזרה ל [מוגן בדוא"ל] |
צרו קשר לקבלת עזרה אחרת | |
צור איתנו קשר לקבלת מידע או שירותים אחרים | לחץ כאן ליצירת קשר ChemWhat |